NOMINACIJA

20120304

Ačiū le fetiche ir Everyone loves fashion už nominaciją, malonu, kad esu įvertinta, tai puiki paskata. O dabar turiu parašyti 7 faktus apie save. Tiesa, nors atrodo kitaip, tačiau tai nėra lengva užduotis ;)

1. Esu labai savikritiška, net jei gaunu komplimentą, nelabai juo tikiu. Taip pat uždara, retai parodau aplinkiniams, kai būna sunku ir reikia paguodos, nes manau, kad viską turiu išgyventi pati, nors tai nėra lengva, tačiau nemėgstu dalintis liūdesiu.
2. Esu per daug kritiška kitų žmonių atžvilgiu, susidarau nuomonę dar jų net nepažinodama ir juos atstumiu. Išties labai bloga savybė, kurią stengiuosi atsikratyti.
3. Tačiau savo tikrus draugus labai branginu, prisirišu prie jų, net jei to jiems ir neparodau.
4. Esu tinginė. Didelė. Galėčiau dienų dienas nieko neveikti, bet jei užsiimu kokia veikla, tai pametu dėl to galvą ir tuo tiesiog gyvenu.
5. Dievinu madą, gražius žmones, subtilų, tačiau išpuoselėtą skonį ir savitą stilių, tai tiesiog atgaiva mano akims, nors ant savęs to neturiu, rengiuosi gana paprastai ir monotoniškai, bet gal tai ir esu .
6. Neturiu svajonių. Jokių didelių užsibrėžimų ir žygdarbių mintyse nekuriu, manau, jog geriausia gyventi šiandien diena ir mėgautis net mažiausiomis smulkmenomis.
7. Tikiu, jog viskas vyksta pagal tam tikrą planą ir viskas bus taip, kaip turi būti, kad būsim laimingi ir gausim ko esame nusipelnę.

O savo nominaciją skiriu:

Bondage — už tai, kad malonu skaityti gyvenimą
le fetiche — siunčiu atgal, nes tai yra mėgstamiausia vieta įkvėpimui pasisemti
Lola bu — paprastas ir toks įdomus požiūris į viską
click for some coffee — labai malonu žiūrėti į kito gyvenimą įdomiu kampu
Everyone loves fashion — atgaiva akims

Comments

Everyone loves fashion

dekui dar karta! :)) Tai man labai daug ka reiskia! 7 punktas yra toks senas ir teisingas kaip pats pasaulis :)) O del mados.. man tai tikra sielos atgaiva! As taip pat beviltiskai pametus galva del ispuoseleto stiliaus!

Leave Comment